Salon infrumusetare

logo

Nu doar o data te-ai gandit sa ai propria ta afacere dar nu ai stiut de unde sa incepi? daca vrei o facere la cheie in industria beauty noi avem solutia.

Daca iti doresti sa fi pe picioarele tale sa fi propriul tau sef si mai ales sa poti evolua fara constrangeri si cu un program flexibil pe care tu il controlezi atunci a venit momentul sa fi pe cont propriu

Anii de criza a demonstrat ca unele din domenile care au facut profit substantial in aceasta periaoda este ingrijirea si infrumusetarea corporala si asta dintr-un motiv foarte simplu : indiferent de vremuri si conditii, femeile pur si simplu nu renunta la frumusete. De ce? Foarte simplu, pentru femei este esentiala imaginea buna despre sine, aceasta jucand un rol vital in viata lor ca mama, sotie, femeie de succes, gospodina etc .

Acest tip de afacere la cheie in domeniu beauty a fost gandita pentru a micsora la maxim cheltuielile si de a maximiza la maxim PROFITUL.

Probabil ca te intrebi de ce toata aparatura este mobila? Motivele sunt extrem de simple:

-          Nu ai nevoie de un spatiu la care platesti chirie, intretinere, contabil, angajati, amenajare, curent electric si tot ce tine de avize pentru spatiu etc.

-          Poti face tratamente de infrumusetare la tine sau la domiciliul clientului ( se stie ca femeile au timp din ce in ce mai putin pentru ele , si nu isi pot permite sa piarda 1-2 ore pe drum pana la salon)

-          Versatilitatea si mobilitatea acestui tip de afacere la cheie iti ofera un avantaj fata de saloanele clasice.

Afacere la CHEIE